Fastighetskredit

Fastighetskredit

En lite mer nischad produkt är fastighetskrediter, som är en låneprodukt speciellt anpassad för bolag som verkar som fastighetsinvesterare samt större företag som behöver kapital för att genomföra en investering i exempelvis ett nytt lager eller ett nytt kontor.

Förvärvskredit

Förvärvskredit

Ett företagsköp, även kallat företagsförvärv, innebär att ett företag köps av en utomstående. Köpet görs vanligtvis av ett annat företag eller en juridisk person men kan även vara en fysisk person. Ett företagsköp måste i regel finansieras med en större kontantinsats. Den andra biten kan vi hjälpa till med.

Rörelsekapital

Rörelsekapital

Ibland har företagets utveckling haft en betydande kostnad och företaget behöver öka sitt rörelsekapital. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Produktionsutrustning

Produktionsutrustning

En verkstadsmaskin eller produktionslina är ofta en riktigt stor investering. Dessutom kan det ta tid innan testkörning och utbildning är på plats så att maskinen kan börja generera intäkter. Vi hjälper er att skräddarsy finansieringen så att ni både utnyttjar maskinens värde och anpassar betalning till intäkt.

Kontorsutrustning

Kontorsutrustning

När ni behöver ett nytt skrivbord eller en ny kopieringsmaskin är det skönt att veta att ni inte behöver tära på det egna kapitalet. Istället ordnar vi finansieringen åt er. Det viktigaste är ju inte att äga utan att kunna nyttja.

IT

IT

Ni väljer fritt vilken server, programvara eller bildskärm ni behöver och vi ordnar finansieringen. Ni kan tilldela er IT avdelning en årlig kostnadsbudget och de kan enkelt leverera tillbaka en supermodern IT struktur.

Skogs- och lantbruksmaskiner

Skogs- och lantbruksmaskiner

Det är ni som vet vad ni vill ha. Hos oss kan ni välja vilken maskin ni önskar ny som begagnad. Vi anpassar finansieringen till livslängd och säsong.

Entreprenad och transport

Entreprenad och transport

Med hjälp av vår erfarenhet av branschen kan ni finna en både hållbar och lönsam finansieringslösning. Inom denna bransch är det viktigt att kartlägga objektets livscykel och anpassa finansieringen därefter.

Övrigt

Övrigt

Berätta för oss vad ni önskar få finansierat så hittar vi den bästa lösningen. Vi kan ordna finansiering till det mesta bl.a. factoring, fakturaköp, fakturaservice och exportfinansiering.